Garderobeglæde, indretning og selvkærlighed

Mit navn er Frederikke. Jeg er 26 år gammel og bor i en dejlig lejlighed i Aalborg med min kæreste Joakim. Vi har været kærester i 9 år og har boet i denne lejlighed i halvandet år. Jeg har stor interesse for bæredygtighed, garderobeglæde, indretning, mad, uddannelse og kaffe. I sommeren 2022 startede jeg på multimediedesignuddannelsen på Professionshøjskolen UCN i Aalborg. Uddannelsen varer 2 år, så denne afsluttes sommeren 2024.

Jeg har startet denne blog, fordi jeg elsker at skrive og dele alt, hvad der inspirerer og motiverer mig. På denne blog vil jeg skrive om min hverdag, garderobeglæde, selvkærlighed, indretning og mine mange kaffesituationer.

garderobeglæde

I 2019 rejste jeg med min kæreste til Vietnam og Australien. Dette gjorde at jeg fik en større interesse for at dykke ned i bæredygtighed, og dette vil der også komme et seperat indlæg omkring. Men dette gav mig også lysten til at starte en blog, hvor jeg kunne formidle alt der interesserede og motiverede mig

Min første blog startede hos Bloggers Delight og har siden da rykket den til WordPress, da jeg gerne ville have lidt flere rettigheder over min blog som f.eks. at ændre på designet. Nu har jeg startet min blog fra ny, hvor jeg også gerne vil dele mere ud af min professionelle rolle som UX-designer. Jeg har opsat et menupunkt, der hedder portfolio, hvor i kan læse mere om dette.

Jeg håber, I vil følge med på min rejse med denne blog. Har I nogen ønsker til, hvad I gerne vil se her på min blog? Jeg vil blive meget taknemmelig, hvis I kommenterer og viser jeres støtte<3

Knus fra Frederikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *