Garderobeglæde, indretning og selvkærlighed

Mit navn er Frederikke. Jeg er 26 år gammel og bor i en dejlig lejlighed i Aalborg med min kæreste Joakim. Vi har været kærester i 9 år og har snart boet i denne lejlighed i halvandet år. Jeg har stor interesse for bæredygtighed, garderobeglæde, indretning, mad, uddannelse og kaffe. I sommeren 2022 startede jeg på Multimediedesignuddannelsen som jeg nu afslutter til sommer.

Jeg har startet denne blog, fordi jeg elsker at skrive og dele alt, hvad der inspirerer og motiverer mig. På denne blog vil jeg skrive om min hverdag, garderobeglæde, selvkærlighed, indretning og mine mange kaffesituationer. Jeg tager mange billeder og videoer, som jeg blandt andet deler på min Instagram-profil.

I 2019 rejste jeg med min kæreste til Vietnam og Australien. Dette gjorde at jeg fik en større interesse for at dykke ned i bæredygtighedsbegrebet. Her blev jeg også opmærksom på mine egne shoppevaner, og hvordan jeg kunne skabe en større garderobeglæde. Dette gav mig også lysten til at starte en blog, hvor jeg kunne formidle “mit nye liv”.

Min første blog startede hos Bloggers Delight og har siden rykket den til WordPress, da jeg gerne ville ændre mit blogdesign og spare penge. Nu har jeg startet min blog fra ny, hvor jeg vil arbejde mere professionelt og dele mere ud af min interesse for UX-design og min fremtidige opgaver. Jeg har opsat et menupunkt, der hedder portfolio til dette.

Jeg startede først en blog på Min interesse for UX-design udviklede sig under min 10-ugers praktikperiode på Aalborg Universitet som jeg havde på 4. semester af min uddannelse. Min praktikperiode har lært mig utrolig meget omkring det at arbejde med UX-design og har gjort at jeg udviklet mig professionelt og personligt. Praktikperioden har gjort at jeg nu ved, hvor mine interesser er og hvad jeg vil arbejde med i fremtiden. Af denne grund søger jeg nu videre på en ny uddannelse Digital Konceptudvikling, hvor jeg kan lære endnu mere om UX-research, brugeroplevelse og design.

Jeg håber, I vil følge med på min rejse med denne blog. Har I nogen ønsker til, hvad I gerne vil se her på min blog? Jeg vil blive meget taknemmelig, hvis I kommenterer og viser jeres støtte<3

Knus fra Frederikke


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *