Garderobeglæde, Indretning, Selvkærlighed

Hej, mit navn er Frederikke. Jeg er 26 år gammel og bor i en dejlig lejlighed i Aalborg med min kæreste Joakim. Vi har været kærester i 9 år og har snart boet i denne lejlighed i halvandet år. Jeg studerer multimediedesign på 4. semester og er lige nu i praktik på Aalborg Universitet som UX-designer. Jeg afslutter Multimediedesign til sommer og håber at starte på Digital Konceptudvikling efter sommerferien.

garderobeglæde

Jeg har startet denne blog, fordi jeg elsker at skrive og dele alt, hvad der inspirerer og motiverer mig. På denne blog vil jeg skrive om min hverdag, garderobeglæde, selvkærlighed, indretning og mine mange kaffesituationer. Jeg tager mange billeder og videoer, som jeg blandt andet deler på min Instagram-profil, men jeg vil også gerne dele dem på min blog.

I 2019 rejste jeg med min kæreste først til Vietnam og derefter til Australien, hvor jeg fik en større interesse for at dykke ned i bæredygtighedsbegrebet. Her blev jeg også opmærksom på mine egne shoppevaner, og hvordan jeg kunne skabe en større garderobeglæde. Dette gav mig også lysten til at starte en blog, hvor jeg kunne formidle “mit nye liv”. Jeg startede først en blog på Bloggers Delight og har siden rykket den til WordPress, da jeg gerne ville ændre mit blogdesign. Det er også af denne grund, at jeg fandt frem til min uddannelse Multimediedesign. Jeg har stor interesse for at arbejde med hjemmesider, brugeroplevelser og design.

Jeg håber, I vil følge med på min rejse med denne blog. Har I nogen ønsker til, hvad I gerne vil se her på min blog? Jeg vil blive meget taknemmelig, hvis I kommenterer og viser jeres støtte<3

Knus fra Frederikke


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *