Uddannet indenfor multimediedesign, hvad nu?

Jeg har nu afsluttet min uddannelse på Professionshøjskolen UCN, hvor jeg i 2 år har studeret multimediedesign – en uddannelse, jeg inderligt har været så glad for. Jeg har udviklet mig både fagligt og personligt, og det er jeg utrolig taknemmelig og stolt over.

multimediedesign

I sommeren 2020 begyndte jeg på markedsføringsøkonom-uddannelsen, men jeg fandt hurtigt ud af, at denne vej ikke var den rette for mig. Derfor droppede jeg ud efter 2 semestre for at bruge et år på at finde ud af, hvad jeg så skulle med mit liv. Jeg droppede ud af uddannelsen velvidende, at jeg skulle have en elevplads i en tøjbutik. Jeg fik job i H&M, men blev her bekræftet i, at en elevplads i en tøjbutik heller ikke var vejen for mig.

Gennem min blog, blev jeg gjort opmærksom på multimediedesign-uddannelsen, som fokuserer på at bygge hjemmesider med frontend og UX/UI. Uddannelsen består af 4 semestre, herunder også en praktikperiode. Jeg var heldig at få en praktikplads ved Aalborg Universitet, hvor jeg lærte en masse om at arbejde med UX-design i en virksomhed. Denne praktikplads bekræftede min interesse for at arbejde mere med UX-design og har gjort mig klar over, hvad jeg i fremtiden gerne vil arbejde med.

Jeg har nu afsluttet min uddannelse og skal efter sommerferien forhåbentlig studere videre. Jeg søger ind på Digital Konceptudvikling, som varer 1,5 år, hvoraf sidste semester inkluderer et praktikophold. Jeg glæder mig til at finde ud af, hvad denne uddannelse kan give mig af nye læringer og kompetencer, samt jeg er spændt på at se, hvor jeg ender i min praktik.

Kryds fingre!

Knus Frederikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *