Om Greensuede

Hvem er bag Greensude

Hej mit navn er Frederikke. Jeg er 26 år gammel og bor i en dejlig lejlighed i Aalborg med min kæreste Joakim. Vi har været kærester i 9 år og har snart boet i denne her lejlighed i halvandet år. Jeg studerer multimediedesign på 4. semester og er lige nu i praktik på Aalborg Universitet som UX-designer. Jeg afslutter Multimediedesign til sommer og skal forhåbentlig starte på Digital Konceptudvikling efter sommerferien.

Jeg har startet den her blog, fordi jeg elsker at skrive og dele ud af alt hvad der inspirere og motiverer mig. På denne blog vil jeg skrive om mit hverdagslive, garderobeglæde, selvkærlighed, indretning og mine mange kaffesituationer. Jeg tager mange billeder og videoer som jeg blandt andet deler på min instagram profil, men dem vil jeg også gerne dele på min blog.

Jeg var i 2019 ude og rejse med min kæreste først i Vietnam og Australien, hvor jeg fik en større interesse for at dykke mere ned i bæredygtigheds-begrebet og dette gav mig også lysten til at opstarte en blog. En blog, hvor jeg kunne formidle “mit nye liv”. Jeg startede først en blog ved Bloggers Delight og har sidenhen rykket det til WordPress, da jeg gerne ville ændre i mit blogdesign. Det er også af denne grund jeg fandt frem til min uddannelse Multimediedesign. Tænk det skulle føre mig herhen. Det er jeg meget taknemmelig for.

Jeg håber i vil følge med i min nye rejse med den her blog. Har i nogen ønsker til, hvad i gerne vil se her på min blog? Jeg vil blive meget taknemmelig, hvis i kommenterer og viser jeres støtte<3

Knus fra Frederikke