6 x shorts til sommer

Et par gode jeans

Weekday Seattle Chelsea Blue Jeans / Weekday Voyage Loved White Jeans / Weekday Voyage Black Jeans

Jeg har for nylig ryddet fuldstændig ud i min garderobe, og nu er der ikke meget tøj tilbage på bøjlerne. Jeg er derfor i gang med at opbygge en god garderobe kun med få stykker tøj, og tøj som jeg kan bruge over længere tid. Jeg har tidligere været god til at købe ting jeg bruger meget et stykke tid, og derefter slet ikke får det brugt. Jeg er nu ude efter ting jeg ikke sådan bliver træt af, og ting jeg kan bruge over længere tid. Jeg modtog i sidste uge et par lækre jeans fra Weekday, som er dem jeg har på på ovenstående billede. Jeg søgte et par jeans som sidder tæt om numsen, og sidder løsere om mine ben, og det gør de her. De er pæne til mange ting, og det er helt sikket nogle jeg vil komme til at bruge i længere tid. Jeg er derfor også ude i om man skulle anskaffe sig dem i sort, og eventuelt hvid. Det kan bruges til alt slags tøj, og til alle slags arrangementer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 x shorts til sommer