Tips til en mere miljøvenlig hverdag

6 x shorts til sommer

1. Weekday Shorts Beige / 2. Monki Denim Shorts / 3. &Other Stories Shorts Hvid / 4. Arket Sorte Shorts / 5. Monki Shorts Hvid / 6. COS Khaki Grønne Shorts

Lange og store bermuda shorts og denim shorts, tror jeg, bliver en af sommerens mest populære beklæder. Selvfølgelig kun, hvis sommeren rigtig kommer frem, hvilket jeg virkelig håber. Jeg orker ikke mere kulde og store jakker. Jeg tror desuden, at jeg vil style sæsonens shorts med t-shirts eller en tank top som denne fra Weekday tilsat en blazer, sandaler eller et par sneakers. Mine favoritter er nok de sorte shorts fra Arket, de hvide shorts fra &Other Stories, de beige farvede fra Weekday og de lange denim shorts fra Monki.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til en mere miljøvenlig hverdag