Min aller første pilgrimsrejse

I øvrigt #2

Hermed nummer 2, hvor jeg deler lidt ud af mine tanker. Jeg håber i vil læse med. I kan læse mit forrige indlæg her.

Jeg har levet i mine nye joggingbukser fra H&M, som jeg bærer på billedet ovenfor. Har skrevet lidt om dem her også. De er så lækre.

Jeg har utrolig meget optur over Beyoncés nye film, og jeg har stort set kun hørt hendes musik siden. Hun er total sin egen, og jeg synes det er så sejt.

Hvor vildt er det ikke lige, at jeg netop lige har gennemført min første camino, og bestemt ikke den sidste. Jeg vender 100% tilbage næste år igen, hvis ikke før. Min pilgrimsrejse har virkelig sat mange tanker i gang hos mig, og det vil jeg komme nærmere ind på i et andet indlæg, hvor jeg også vil fortælle om hele min rejse. Men det at jeg har boet i en rygsæk i en uge, og nærmest kun har haft det samme tøj på i en hel uge, har virkelig fået mig til at tænke over mit unødvendige pengeforbrug på tøj. Derfor har jeg altså fyldt en hel sæk med tøj, som skal ud, og så vil jeg fremover overveje mine køb lidt mere, så jeg kan bruge det over længere tid. Jeg har i den grad også lært, at kroppen kan holde til meget mere end hvad man lige tror. Jeg har kæmpet mig afsted på en lang tur, selvom hver en muskel i min krop ville stritte i mod, og jeg har lært mig selv at lytte mere til mig selv, og lært hvornår kroppen siger fra.

Jeg leder lidt efter en ny serie på netflix. Jeg har sådan lyst til at blive total optaget af en serie. Har i nogle i kan anbefale? Jeg er faldet lidt tilbage på The Vampire Diaries, som jeg nu ser for 4 gang. Det er så god en serie, og jeg tror det er en serie som jeg altid kan falde tilbage på. Jeg er allerede nået til sæson 3 på meget kort tid. Jeg har dog ikke fået set de to sidste sæsoner, så det er nok også lidt derfor, at jeg har valgt at se den igen, for at få set de to sæsoner.

Netflix har produceret en ny film, der handler om Ted Bundy med Zac Efron som hovedrolle. Jeg har tidligere set dokumentarserien om Ted Bundy, hvilket var så spændende. Så jeg tænker helt sikkert, at det er en film som jeg skal se.

All stars converse er atter kommet på mode igen. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt kan finde ud af, hvad jeg egentlig synes om det. De er total old school og klassiske, stritter lidt i mod, det jeg egentlig altid falder ved i forhold til en sneakers. Men kan man sætte dem sammen på en fed måde, så kan det godt være, at jeg kan gå hen og blive lidt vild med det. Converse skoen er jo egentlig også perfekte til forår -og sommertiden. Jeg har fundet dem her og dem her. De har nogle lækre farver, og kan sagtens bruge til sådan en god sommer. Jeg håber sådan vi får en god sommer igen i år.

Mine forældre er rejst i 2 uger, og min lillebror og jeg er helt alene hjemme. Så nu skal vi selv lave mad, vaske tøj, og gøre rent. Så lærer man rigtig at være voksen, var? Haha.

God weekend til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min aller første pilgrimsrejse