Gennem min telefon

Min aller første pilgrimsrejse

I morgen drager jeg ud på min første pilgrimsrejse, og jeg er så spændt. Jeg afsluttede igår min skoleperiode, og er nu for alvor klar til at rejse. Jeg rejser med min kusine og vores tasker er pakket, og vi venter egentlig bare på at skal flyve. Vi flyver i morgen tidlig, og lander i Santiago kl. 16. Derefter tager vi direkte til en lejlighed vi har lejet, og nyder en aften i Santiago. Søndag morgen drager vi ud på caminoen, og starter den lange gåtur. Vi har en uge til at nå 114 km, så vi skal ca gå 20 km om dagen, hvilket er helt perfekt til vores første pilgrimsrejse. I kan selvfølgelig følge med på min instagram, men ellers skal jeg selvfølgelig nok give jer en opdatering, når jeg er hjemvendt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gennem min telefon