Højtaljede bikiniunderbukser

16. April 2019

NA-KD Bukser / NA-KD Skjorte lilla / NA-KD Basic Sweater / Nike Air Force 1 (similar) / Hvisk Taske gul

Vejret er så fantastisk, og så har jeg fri hele påsken – så skønt. Jeg har tilbragt de sidste par dage i Aalborg hos en veninde, hvor den har stået på lækkert mad, hygge og shopping. Jeg sidder lige nu i min seng, og venter på, at jeg skal ud at spise med familien, og skal tilbringe resten af ferien med familie også.
På billedet er jeg iført min nye yndlings sweater, som jo passer så perfekt ind til vejret med den gule farve. Samtidig synes jeg, at den passer utrolig godt med den lilla skjorte under.

Jeg håber i nyder påsken ligeså meget som jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højtaljede bikiniunderbukser