I øvrigt

Højtaljede bikiniunderbukser

1. &Other Stories Bikini Top & High Waisted bikini Briefs / 2. &Other Stories Bikini TopHigh Waisted Bikini Bottoms / 3. &Other Stories Stribet Bikini Top & High Bikini Bottoms / 4. &Other Stories Bandeau Bikini Top & High Waisted Bikini Bottoms.

Er det for tidligt? Naaaaah, det er aldrig for tidligt. &Other Stories har det lækreste udvalg, hvad angår badetøj. Jeg er blevet lidt vild med sådanne højtaljede bikinibukser, og jeg synes at de klæder min krop bedre end de normale bikinibukser. Jeg er lidt vild med den sennepsfarvede bikini, og så den ternede, og det ender nok med, at jeg er nødt til at bestille dem hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I øvrigt