20 % på NA-KD

I øvrigt

Jeg vil forsøge mig med et nyt tiltag her på bloggen, kaldt “I øvrigt”. Jeg vil i disse indlæg dele lidt af mine tanker. Jeg er selv ret inspireret af sådanne indlæg, og de giver et godt indblik i forfatteren bag. Jeg håber i vil læse med.

Jeg synes weekender går alt for hurtigt. Jeg kunne godt bruge lidt flere dage, men heldigvis har vi snart påskeferie.

Jeg har eksamen på torsdag, og sidder og forbereder mig. Jeg er allerede snart færdig med mit skoleforløb, og har faktisk kun 3 uger tilbage. Vildt som tiden altså bare går.

Hans Philips nye album er så ufatteligt godt, og jeg har nærmest hørt det uafbrudt siden det udkom, og jeg har især hørt Dagdrøm (1). Det er dog et stykke tid siden det udkom, men jeg hører det altså stadig, og jeg er ikke træt af det endnu.

Læs også: Musiktilføjelser, Mustiktilføjelser (2)

Jeg er faldet pladask for sådan et sort habitsæt. Jeg fandt først et billede på Instagram, og så derefter et på Tumblr. Jeg må altså eje sådan et sæt. Det kan bruges til så mange forskellige ting. Hvor kan man finde et lignende?

Jeg har fundet disse lækre sandaler, og kastet lidt kærlighed til denne sommerkjole til en rigtig sommerdag.

Med ovenstående, så glæder jeg så meget til, at solen rigtig træder igennem, og giver varme, og jeg glæder mig til de lune sommeraftener, hvor man kan sidde udenfor og spise. Det har været så lækkert med lidt lunere dage, og at man så småt kan pakke vinterjakken væk.

Zac Efron skal spille seriemorderen Ted Bundy i en ny film, som udkommer til maj. Jeg har for nylig set dokumentarserien med Ted Bundy, så det bliver spændende at se den som en film, og se det hele fra lidt andre vinkler.

Billie Eilish har for nylig offentlig gjort sit nye album. Jeg er generelt begyndt at lytte rigtig meget til hende, fordi jeg synes hun er så sej, og hendes musik er så specielt. Hun sætter sit præg på alt musik, og man er ikke tvivl om, hvilket musik, der er hendes.

Nu når vi allerede er lidt i musikgenren, kan jeg ligeså godt lige nævne Khalid også. Han har også lige udgivet et nyt album. Khalid er min absolut yndlings musiker, og hans musik, bliver jeg bare aldrig træt af.

Jeg savnede lidt Maria og Bea i fredagens X-Factor. De havde noget, som jeg faktisk godt kunne lide, og jeg synes er så seje.

2 måneder tilbage til, at jeg ser min kæreste igen. Jeg har undværet ham i en måned nu. Men så længe, at jeg ved han har det godt, så skal det nok gå.

God mandag til jer derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på NA-KD