Pastelfarver

Satin, silke og viskose

Billeder fra min tumblr

Satin, silke og viskose er igen blevet en trend, og har egenligt nok været det et stykke tid nu. Jeg er gået hen og blevet utrolig vild med den trend. Jeg har været i Odense i weekenden og fik købt mig denne skjorte i viskose, og jeg glæder mig utroligt meget til at style den. Jeg forestiller mig nemlig den passer rigtig godt til et par løse bukser.
I forhold til styling af sådanne materialer som satin, silke og viskose, så er Karoline Dall mægtig god til det. Samtidig er hun også rigtig dygtig til at mikse og matche med forskellige farver. Jeg udgav tidligere et indlæg, hvor jeg blandt andet også skriver om netop hende. Men jeg kan lige dele nogle eksempler, hvor hun blandt andet bruger en nederdel af Satin (Eksempel 1, Eksempel 2, Eksempel 3). Som i nok også kan fornemme, så er hun jo en kæmpe inspiration for mig. Hun er jo nævnt nogle gange nu, så det er i jo nok sket ikke i tvivl om.

Læs også: WHO TO FOLLOW

Hvad synes i om trenden, og hvordan styler i selv materialer som disse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastelfarver