Musiktilføjelser (2)

Pastelfarver

Mango Satin Nederdel / Monki Hættetrøje Lyseblå / H & M Striktrøje Lilla / Monki Fanny Pack / Weekday bukser / Norr Midi Nederdel gul / Aykasa FoldekasseNike Sportswear Zoom 2KAdidas Originals Adilette Lyserød / Other Stories Triangle Bra

Den lille trend med pastelfarver popper mere og mere frem, samt sammensætningen af forskellige farver. Som jeg nævnte her, så bruger Karoline Dall rigtig meget sammensætninger af forskellige farver, og jeg kan rigtig godt lide det. Hun formår at sætte farver sammen, som man sket ikke troede kunne passe sammen. Så hvis i mangler lidt inspiration, så tjek hende ud. Jeg ville gerne, at jeg selv havde flere farver i garderoben i stedet for alle de mørke farver, som nok dominerer mest i min garderobe. Jeg har fundet lidt forskellige items i pastelfarver, som jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i. Jeg ejer allerede den strikkede trøje fra H&M i blå, og den er så lækker.

I dag er det en rigtig søndag. Jeg ligger stadig under dynen, hører Khalid og Hans Philip som netop lige er kommet ud med et nyt album. Han er den tidligere sanger i Ukendt Kunstner.

Rigtig god søndag til jer derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musiktilføjelser (2)