18.02.19

Musiktilføjelser (2)

Billede fra min tumblr

Jeg har næsten lige opdaget Ásgeir, og jeg må ærligt indrømme, at jeg nok er blevet lidt forelsket. Hans musik er så roligt og afslappende, og det er jeg nok lidt vild med. Jeg har simpelthen ikke kunnet vælge en bestemt sang, så jeg har altså sat hele hans profil ind, og så synes jeg i skulle tage et lyt til hans sange.

Det er 2 uger siden Maximillian udgav “Beautiful Scars”, og i har nok hørt den, men jeg ville alligevel tage den med. Jeg synes Maximillian er utrolig dygtig, og jeg er så vild med hans stemme.

Som jeg tidligere har nævnt, så har jeg lidt en kærlighed til James Blake, og jeg lytter stadig rigtig meget til hans nye album “Assume Form”.

Tom Walker har en fuldstændig fantastisk stemme, og det er nok derfor, at jeg er blevet så vild med hans musik også.

Jeg er på det sidste blevet rigtig fan af Billie Eilish. Jeg hørte hende live på P3 for nogle uger siden, og spillede samme aften koncert i København. Jeg ville ønske, at jeg havde oplevet hende live, men det må blive næste gang hun kommer til Danmark. Sidste fredag sang Live fra X-factor “When the party´s over”, og det gjorde hun virkelig godt, og så blev sangen lige tilføjet til min nuværende playliste.

Khalid er en af mine absolut yndlings artister. Jeg bliver bare aldrig træt af hans musik. Han har lige udgivet “My Bad”, og den har jeg selvfølgelig hørt en del allerede. Virkelig god sang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18.02.19