I 2019 SKAL JEG...

Træningstøj på budget

1. Tights Khaki //  2. NIKE langærmet løbetrøje blå // 3. NIKE sports bh hvid // 4. NIKE tee sort// 5. ASOS tights sort // 6. ADIDAS tee sort // 7. Langærmet træningstrøje med lynlås grå// 8. ASOS træningstrøje rød // 9. NIKE top rød // 10. ASOS langærmet med høj hals rød // 11. PUMA tights grøn

ASOS har et bredt udvalg af træningstøj, og har både dyrt og billigt træningstøj. Jeg har samlet næsten alt det billige ovenfor. Jeg plejer normalt ikke at være til sådan billigt træningstøj, fordi jeg ikke synes det virker til ordentlig kvalitet, men det synes jeg faktisk at det virker til her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I 2019 SKAL JEG...