Jeg rejser til Paris

I 2019 SKAL JEG…

Løbe et halvmarathon. Jeg har for første gang tilmeldt mig et halvmarathon, og jeg er virkelig spændt på hvordan det kommer til at gå, men mon ikke jeg klarer det?

Ud at rejse en hel del. 3 gange i alt indtil videre. Første rejse er til Paris, hvilket er snart.Jeg har også skrevet lidt om det her.

Gå Caminoen. Min kusine og jeg har besluttet os for at tage på en pilgrimsrejse. Vi rejser til maj. Vi skal i alt gå 114 km på omkring 6 – 7 dage. Jeg er utrolig spændt på denne rejse, fordi det er en helt anden form for rejse i forhold til hvad man er vant til. Her handler det jo faktisk kun om at gå, og om at nå i mål.

Rejse i halvanden måned. Det er første gang jeg skal rejse så lang tid af gangen. Det bliver så spændende, og virkelig udfordrende. Jeg skal rejse med min kæreste, og vi rejser til Vietnam og Australien. 3 uger hvert sted. Joakim (min kæreste) er selv fra Vietnam, men det er faktisk mest mig, der har bedt om at komme derhen. Jeg elsker vietnamesisk mad, så jeg glæder mig så meget til at skulle have det hver dag i 3 uger. Joakim har en søster, som bor i Australien med sin kæreste, så dem skal vi selvfølgelig besøge.

Til koncert med Post Malone i Royal Arena i København. Det bliver det fedeste. Jeg så ham også på smukfest, hvor det var rigtig godt, så jeg kunne kun forestille mig, at det bliver endnu vildere.

Jeg skal tilbage på skolebænken, og igen have lektier og afleveringer. Men mærkeligt nok, så glæder jeg mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg rejser til Paris