Musiktilføjelser

Jeg rejser til Paris

Jeg rejser til Paris. Hold op, hvor jeg glæder mig. Jeg har aldrig været i Paris før, har faktisk aldrig været i Frankrig. Så jeg er utrolig spændt på at opleve den smukke by. Jeg rejser afsted med min veninde. Vi tager afsted den 7 februar, og er hjemme igen den 10 februar. Så det er en lille kort tur, men forhåbentlig kan vi nå og opleve en her del alligevel. Vi har reserveret os ind på et hotel, som hedder Hotel Emile, som lyder til at lægge ret centralt med gåafstand til næsten alle seværdigheder.

Men da jeg eller min veninde aldrig har været i Paris, må i endelig sige til, hvis i har nogle ting i synes vi skal se/opleve, hvor vi skal spise, og sådan. I skal nok få en opdatering, når jeg er vendt hjem, og ellers må i endelig følge med på min instagram. Kan lige linke til den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musiktilføjelser