WHO TO FOLLOW

Hvem er jeg egentlig?

Det her indlæg kommer meget sent i forhold til, hvornår jeg startede den her blog op. Bedre sent end aldrig ikke? Haha. Ej, det er fordi, at jeg har tænkt på, at jeg da egentlig aldrig har fået præsenteret mig selv. I kender mig jo egentlig kun under navnet Greensuede, og ud fra hvad jeg har delt på dette netværk.
Men jeg hedder altså Frederikke Nielsen, og jeg er 20 år gammel (21 til marts hæhæ). Jeg dimitterede i sommers fra STX, så jeg går lige nu og holder sabbatår, hvor jeg faktisk bare arbejder. Jeg arbejder for PostNord, hvor jeg kører rundt med både post og med pakker. Det er nu et dejligt job. Til februar skal jeg starte i skole på EUDS. Det er et lille 10-ugers forløb, hvor jeg altså lærer alt omkring at kunne stå i en butik. Man kan sige det er en slags handelsskoleuddannelse, bare på meget kort tid. Jeg har nemlig en lille drøm om at, jeg på en eller anden måde kommer til at kunne arbejde med tøj eller med sko. For som i nok har kunnet fornemme ud fra mine tidligere indlæg, går jeg altså utrolig meget op i fashion, og jeg går utrolig meget op, hvad for noget tøj jeg selv går i. Det er blandt andet også en af grundene til, at jeg har opstartet denne blog. Jeg vil rigtig gerne kunne dele ud af inspiration. Jeg søger selv inspiration fra så mange blogs, youtubevideoer og aller mest instagram. Jeg gør også selv en del brug af instagram. Jeg kan ikke huske om det før er nævnt, men så bliver det nævnt igen. Bloggen her vil omhandle en masse inspiration til jer derude, hvilke rejser jeg begiver mig ud på, min tanker og egentlig bare generelt hvad jeg sådan går og laver, og hvad jeg lige har brug for at dele med jer.

Jeg håber rigtig meget, at i derude, kan bruge noget af det jeg deler ud af, og jeg håber at i vil følge med. Jeg er lidt en travl kvinde i øjeblikket, men jeg vil prøve at opdaterer så meget som muligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHO TO FOLLOW