WHO TO FOLLOW

JULEØNSKER

1. DESENIO plakat / 2. H&M Sengesæt i bomuld blå / 3. H&M Sengesæt i bomuld grøn / 4. BITZ espressokop / 5. HVISK ring sølv / 6. WEEKDAY black bh & underbukser / 7. WEEKDAY beige bh & underbukser / 8. BITZ middagstallerken / 9. BITZ suppeskål/ 10. HELLA JOOF bog / 11. CLEAN parfume / 12. JANE KØNIG sun / 13. JANE KØNIG sikkerhedsnål / 14. MADS NØRGAARD bel air taske / 15. New Balance 991

Så er det endelig den 1. december. Det har jeg nu ventet længe på. Jeg elsker december måned. Den er fyldt op med hygge, lækker mad, familiekomsammen og massere af smukt julepynt. Jeg er lige nu på vej til Flensburg sammen med min familie. Vi skal på kæmpe julemarked, og så selvfølgelig forbi grænsen og handle lidt på vej hjem. Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve sådan et julemarked.
Nå men, det var jo egentlig ikke det jeg ville tale om. Jeg ville jo dele min ønskeliste til juleaften, hvis i var nogle, som kunne mangle lidt inspiration. Jeg søger altid selv efter inspiration, fordi jeg nærmest aldrig rigtig kan komme i tanke om, hvad jeg mangler, og hvad jeg vil ønske mig. Men ovenfor kan i se, hvad jeg ønsker mig. Jeg har forelsket mig lidt i det sengetøj fra H&M, og kunne simpelthen ikke bestemme mig for, hvilken farve det skulle være, så jeg måtte altså sætte begge farver på ønskelisten. Sengetøjet er også i en flot lys rosa som jeg også havde til overvejelse, men da jeg ikke rigtig har noget lyserødt på mit værelse, måtte jeg altså skippe den farve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHO TO FOLLOW