Varm strik, fede sko og lækre bukser

Items til under 300 kroner

PULL&BEAR bukser // ZARA øreringe med kontrast // ZARA hoops // TOPSHOP nederdel // MONKI printed nederdel // MONKI rullekrave//  ZALANDO t-shirt

Jeg synes selv, at jeg har gjort mig nogle gode budgetfund i collagen ovenfor, og så er det jo skønt med sådan nogle billige fund, nu når det er sidst på måneden.
Jeg synes faktisk ikke, at det har været sådan specielt svært at finde sådan nogle items til under 300 kroner. Jeg synes, at der er kommet ret mange lækre ting frem her til efteråret, der heldigvis ikke er specielt dyre. I hvert fald ikke de steder, hvor jeg. har kigget. Der er mange lækre ting til ikke særlig mange penge. Specielt den rustfarve, som jo nok også er den farve der fylder mest på collagen, og så de øreringe, som ligner lidt noget, som er lavet af plastik, hvilket jeg synes er ret cool. Jeg er også blevet lidt forelsket i den silkenederdel. Jeg har tidligere set nogle piger på instagram med sådan en nederdel på, og jeg synes simpelthen den er så flot. Den gør bare et eller andet fint ved et outfit, selvom du så “bare” har en striktrøje eller sweatshirt på til. Den er nok bare desværre blevet lidt for kold til vejret nu, medmindre solen vender lidt tilbage, men ellers kunne den da bruges til en festlig lejlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm strik, fede sko og lækre bukser