Varm strik, fede sko og lækre bukser

SNEAKERS FAVORITTER

Adidas Originals Campus // Nike Air Vapormax Plus bordeaux  // Adidas Handball Spezial // New Balance 990 silver mint // Nike Air Vapormax Plus grøn // New Balance 990 // Reebok Daytona // Nike Sportswear Air Max Plus TN Premium barely rose/black // Nike Sportswear Air Max Plus TN Premium light plumice

Jeg bruger faktisk altid ret meget tid på at kigge på hjemmesider med sko. Oftest er det altid Rezetstore eller Naked som jeg kigger på. Jeg synes et par sko gør så meget ved et outfit, og jeg elsker følelsen af, at have bestilt et par nye sko hjem, og derefter modtage dem. Jeg synes de 4 nike sneakers er ret seje, især de bordeaux røde og de mørkegrønne øverst i collagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm strik, fede sko og lækre bukser