ASOS: Frakker og jakker

0510-0710

NAKD sweatshirt // WEEKDAY bukser

Som tidligere nævnt, er jeg jo ret vild med den brune farve denne sæson, og derfor er denne sweatshirt også en af dem, som er brugt ekstra meget her i kulden. Men altså jeg var i fredags inde og se Journal 64, og den var altså god, og kan varmt anbefales. Igår sov jeg længe, eller så længe som jeg nu kan (vågner tidligt ;)), og var så ude at løbe en tur. Havde egentlig besøg af min kusine, og hun var selvfølgelig med. Men udover min løbetur, har jeg faktisk bare slappet af, og har egentlig fået drukket en masse kaffe, fordi jeg simpelthen nok bare, er blevet afhængig. Og når ja, så har jeg da egentlig fået gjort mig et gevaldigt godt købt, nemlig en ny computer. Det var tiltrængt, og det har især hjulpet på indholdet her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS: Frakker og jakker