En lidt travl weekend

Fokus på brun

NAKD Blazer / NAKD Habitbukser / ASOS T-Shirt / Hvisk Øreringe

Jeg er godt nok blevet en lille smule forelsket i det brune sæt, og tænker faktisk lidt, at jeg nok er nødt til at få det bestilt hjem, men det er nok også mest fordi det har den lækreste brune farve. Jeg er simpelthen blevet så forelsket i brun. Jeg synes simpelthen den går så godt til vejret og til det med, at det nu er blevet rigtig efterår. Jeg er faktisk også blevet ret vild med sådan nogle sæt, især fordi det både kan bruges til finere arrangementer, men også til hverdag. Ovenfor har jeg nok lavet et mere hverdagsagtigt outfit, men skal det bruges til det finere, synes jeg det kunne være flot med bare en sort stroptop under, som modellen også så fint viser på billedet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lidt travl weekend