Et behageligt outfit til vejret lige nu

En lidt travl weekend

Jeg har faktisk stort set ikke sat stille i denne her weekend. Der har hele tiden været noget jeg skulle. I fredags havde min søde far fødselsdag, så der havde vi gæster og fik en masse lækkert mad. Lørdag morgen kørte mine forældre og jeg til Hjørring efter min kæreste, og derefter til Hirtshals, for at få set det Bunker Museum, der findes der. Faktisk ret så spændende. Mine forældre satte os af, og fortsatte på kroophold. Senere på aftenen skulle min kæreste og jeg til et arrangement med hans familie, hvilket var så hyggeligt, og også der var der lækkert mad. Lidt af en madelsker haha. Igår blev vi hentet af mine forældre, og fortsatte mod Frederikshavn. Min far er lidt besat af både og skibe, og der var tilfældigvis åbent hus på store skibe i Frederikshavn, blandt andet Skoleskibet Danmark, så dette måtte vi jo selvfølgelig se. Men derefter var vi kort ude og få en kaffe og lidt at spise, og derefter kørte vi faktisk bare hjem. Altså man kan jo sige, at vi faktisk har brugt en del tid i bil denne weekend, og jeg er faktisk begyndt at lytte til det podcast der hedder Mørkeland. Det blev de lange ture brugt ret meget på. Kender i til det podcast? Jeg er faktisk blevet ret så vild med det. Jeg er faktisk bare blevet ret vild med det at lytte til podcast. Kender i nogle, som er gode og som er spændende?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et behageligt outfit til vejret lige nu