020918

WEBSHOP FAVORITES

  1. Fauna Jacket Green // 2. White Jeans // 3. Seattle Win Jeans // 4. Blomstret Skjorte// 5. SÆT: Dobbetradet Blazer, Fløjlsbukser // 6. Cotton Long Jumpsuit // 7. Pink Shirt // 8. Stripe Wide leg Trousers // 9.  KISSES T-shirt//

Så er vi kommet ind i september måned, hvilket jeg elsker. Dejlige lange bukser, og store trøjer. Det er jeg vild med. Som i kan fornemme fra collagen, er jeg også blevet ret vild med store bukser. Synes de er så fede, og så er de jo bare mega behagelige, som jo er et kæmpe plus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

020918